Skip to main content

HVEM ER VI?

Helge Jacobsen

Dyrlæge

Dyrlæge, DVM. Dyrlæge Helge Jacobsen er uddannet ved den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole år 1984.

Har efterfølgende arbejdet som assistent i Vamdrup 1984-85 og blev derefter ansat i Charlottenlund Dyrehospital hvor han blev partner 1989. Helge tog orlov 1993 og arbejdede på Hestehospitalet i Oslo hvor han primært koncentrerede sig om halthedsundersøgelser og kirurgi.

Helge er specielt interesseret i orthopædi, rygproblemer, øvre luftvejskirurgi og reproduktionsarbejde og har løbende efteruddannet sig indenfor områderne både nationalt og internationalt.

Han er desuden autoriseret FEI-dyrlæge samt team-vet for landsholdet i kørsel med ponyer.

Marie Caspara

Dyrlæge

Uddannet dyrlæge fra Københavns Universitiet i 2019. Klinisk assistent hos Helsinge dyreklinik og hestehospital siden 2010. Ansat og siden medejer af Charlottenlund Hestehospital 2020.
Marie hjælper desuden Hestens Værn, og tilser anmeldelser og dyreværnssager der omhandler heste. Marie har rejst som kirurg med “dyrlæger uden grænser” og udført operative indgreb på både små -og store husdyr i bl.a. Portugal, Spanien og Grækenland.

Rikke Alsing

Klinikassistent

Rikke har arbejdet på klinikken siden 2002. Foruden at stå for tidsbestilling og salg af håndkøbsmedicin, tilskudsfoder og andre artikler, assisterer Rikke dyrlægerne ved halthedsudredning, røntgen, kirurgi mm.
Rikke står desuden for vores in house laboratorium, og udfører blodprøver, gødningsprøver, mikroskopi mm.